Välkomna till BooksBox.se

Nu kan medlemmarna i booksbox.se ljudboksklubb även möjlighet att kunna sälja sin böcker. Givetvis kan alla sälja sina böcker här, medlemmar som icke medlemmar. Allt överskott går som vanligt tillbaka till författarna genom att medlemmarna väljer ut böcker som skall köpas in till bokklubben.

Att annonsera på bloggen kostar 5% av försäljningssumman när boken är såld, dock lägst 10 kronor. Inom ett par dagar skickas resterande pengar minus Paypals kostnader över till annonsörens konto. Vi använder bara Paypal då det fungerar enklast, med andra ord måste varje annonsör ha ett Paypal konto så att kunden kan betala med sina kreditkort eller direkt med sitt Paypal konto. Att skaffa ett Paypal konto är gratis och du kan göra det har, På väg till Paypal

Inom ett par dagar kommer det finnas en sida för uppladdning här på bloggen.

Varje hundralapp som bokklubben får in går det 10 kronor till barn och äldre som bor här i Sverige genom Behövande för att stödja deras arbete för en ljusare vardag för våra vänner som inte har det så väl.

Böcker som kommer in för försäljning kommer att läggas ut i blogg format här på bloggen.  När det gäller ljudkvalitet på böckerna finns det en länk som heter provlyssna för varje bok. De böcker som läggs ut kan vara cd kopior, kassett kopior eller nedladdnings böcker under förutsättning att ni har köpt eller fått boken i gåva. Det som är viktigt och som annonsören har ansvar över, när boken är såld måste annonsören förstöra sin kopia på boken. Booksbox.se hjälper enbart till med annonsplats. Det kommer att läggas ut en villkorssida. När du har läst eller lyssnat klart på din bok kan du lägga upp boken här igen till försäljning.

Är det någon form av support eller att man vill skriva något så är det bara att gå in på forumet, som vanligt behåller vi en ödmjuk attityd och det gäller en fråga per tråd.

Nu innan uppladdnings sidan är klar och ni vill sälja er bok, maila till info@booksbox.se och skriv ett användarnamn som ni vill ha för uppladdningen, jag återkommer inom ett dygn med en förklaring på tillvägagångssättet.

Jag ser fram emot en trevlig blogg , tack för ordet

NewsTag